Blog
Willen & Kunnen, voor zij-instromers in de techniek Rob de Leeuw

Willen & Kunnen, voor zij-instromers in de techniek


IEDEREEN EEN EIGEN VERHAAL

 

Houding en gedrag. Willen en kunnen. Dat is waar het om draait bij de werving van kandidaten voor Talent4Service. Rob is teambegeleider bij Talent4Service en coacht kandidaten die als werknemer bij een opdrachtgever aan de slag zijn gegaan. En dat is geen standaard werk bij dit bedrijf. 

Samen met collega’s begeleidt hij maar liefst 160 monteurs die via Talent4Service bij verschillende bedrijven aan het werk zijn. Is hij zo goed in zijn vak omdat hij uit ervaring weet hoe het is om werkeloos te zijn?

 

Misschien wel. Hij heeft negen jaar niet gewerkt door persoonlijke omstandigheden in zijn gezin. Nu is hij zo blij dat hij weer vol aan de bak is, mooi werk doet en écht het verschil kan maken voor zijn mensen.

"Dat ik met Talent4Service in aanraking kwam is een geschenk uit de hemel. Ik kan hier met keihard werken bijdragen aan het oplossen van een maatschappelijk probleem".

 

"Wij werven mensen met technische ervaring in vooral de hobbysfeer. Dat is de buurman die je keuken helpt te plaatsen, het liefst aan zijn auto sleutelt of wasmachines repareert. Deze mensen hebben gouden handen en kunnen door omstandigheden toch in de situatie komen dat ze geen werk hebben". 


'Kom naar Talent4Services roep ik dan. We hebben je nodig en je mag weer mee doen. Opdrachtgevers staan voor je in de rij. En vind je het spannend? Vast, maar wij helpen je.We leiden je op en we begeleiden je als je ergens begint.’

IN DE OGEN KIJKEN

 

‘We rijden door heel het land. Gaan naar de mensen toe. Een hand geven en in de ogen kijken, dat is zo belangrijk.’ Talent4Service is voor sommige mensen nog steeds te mooi om waar te zijn. 'Mensen vragen of we wel echt zijn, of we echt bestaan.'Ja, Talent4Service is echt. En al haar medewerkers ook.Deze pagina delen:  


Geef een reactie