Wie zijn wij?

Planner energiewacht 111980242868

Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de techniek. Wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen. Kortom, wij doen er alles aan om mensen met technisch talent naar een baan te begeleiden.

 

 

Talent4Service. Dat werkt!

Wij willen jou de beste kansen bieden op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. En dat betekent dat wij in jou investeren. Dus wij bieden je niet alleen een baan, maar ook de juiste training of opleiding. Bijvoorbeeld om je certificaten te behalen. Want met de juiste certificaten op zak sta je nog sterker!


"Na honderden sollicitaties zonder resultaat was ik de moed een beetje verloren. Toen kwam ik in aanraking met Talent4Service en ging het ineens heel snel: binnen een maand was ik aan het werk!" - Henk (57), planner

Voor 50-plussers, Wajongers en kandidaten met een uitkering

Talent4Service heeft als missie om 50-plussers en kandidaten met een uitkeringsachtergrond naar werk te begeleiden. Daarom bemiddelen wij enkel werkzoekenden die ouder zijn dan 50 of die een uitkering ontvangen zoals een WW-, bijstands-, Wajong- of andere uitkering. 

 

Waar anderen beperkingen zien, zien wij kansen. Dus heb jij een zogenaamd rugzakje of een afstand tot de arbeidsmarkt? Maakt ons niets uit. Zo lang jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, maken wij graag kennis met je en gaan wij ons best voor je doen.

 

Doorgroeimogelijkheden

Omdat we jou duurzaam aan het werk willen helpen, kijken wij ook samen met jou naar je toekomst. Waar mogelijk zullen we jou altijd doorgroeimogelijkheden bieden. Is het niet bij je huidige opdrachtgever, dan misschien wel bij een andere opdrachtgever in ons netwerk. Zo profiteer jij mee van het grote bereik dat Talent4Service heeft!

 

Wij zijn er voor jou

Het team van Talent4Service staat voor jou klaar. Voor, tijdens én na je plaatsing kun je rekenen op onze recruiters, hr-medewerkers en teammentoren. Wij beantwoorden je vragen en zijn er voor je als je ons nodig hebt.