Wie zoeken wij?

Talent4Service 8263 111984197527

Wij zoeken mensen die willen en kunnen werken. Voldoe je aan deze twee voorwaarden, en ontvang je momenteel een uitkering of ben je ouder dan 50, dan maken wij graag kennis met je. Het maakt ons niet uit wat er op je CV staat of waar je vandaan komt. Wij geloven namelijk dat voor iedereen de juiste baan bestaat. En wij zoeken die graag voor jou! 

 

Van uitkering naar werk

Talent4Service heeft als missie kandidaten naar werk te begeleiden die via andere kanalen wat moeilijker aan de bak komen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bemiddelen van 50-plussers en mensen die een uitkering ontvangen zoals een WW-, bijstands-, Wajong- of andere uitkering. Is dit voor jou niet van toepassing, dan kunnen wij jou helaas niet bemiddelen. Kijk in dat geval eens bij ons zusterbedrijf Talent4Taxi. Wie weet hebben zij een passende vacature voor je!


"Ook ik ben vanuit een uitkeringssituatie bij Talent4Service begonnen, ondanks dat ik op dat moment voor 80% was afgekeurd. Ik heb dus zelf mogen ervaren hoe prettig het is als een recruiter kijkt naar je persoonlijkheid in plaats van alleen naar je CV. Fijn dat ik nu hetzelfde voor anderen mag doen!" - Jeroen (36), recruiter bij Talent4Service

Alle leeftijden

Wij vinden: als je graag wilt werken, speelt leeftijd geen rol. En dus bemiddelen wij kandidaten van alle leeftijden. Van jongeren tot 60-plussers en alles er tussenin. Wij werken met opdrachtgevers die open staan voor kandidaten van alle leeftijden, dus je krijgt altijd een eerlijke kans.

 

Alle achtergronden

Werkervaring of opleidingsniveau vinden wij niet het belangrijkst. Dat je gemotiveerd bent om te werken wél. Wij zorgen er voor dat je krijgt wat je nodig hebt om succesvol te worden in je baan. Of dat nu een korte training bij de opdrachtgever of een complete vakopleiding is. En ook voor begeleiding op de werkplek zorgen wij.


Bekijk hier het verhaal van André (59), monteur Slimme Meters bij Talent4Service:


Stuur een open sollicitatie

Hebben wij even geen interessante vacature voor jou op onze website staan? Dan mag je ons altijd een open sollicitatie sturen. Of schrijf je in voor onze job alert. Dan krijg je een berichtje als we een vacature in jouw regio hebben.