Vervoer & Logistiek

De vraag naar personeel in de Vervoer & Logistiek wordt steeds groter. Er wordt meer online besteld en dit betekent dat er meer mensen nodig zijn in deze sector. Denk maar mensen in de warehouses, orderpickers en distributiechauffeurs voor het vervoer over de weg. Door de ruime ervaring in doelgroepenvervoer is onze dienstverlening uitgebreid naar de sector Vervoer & Logistiek. Ook hier staan wij voor duurzame banen door de juiste opleiding voor bijvoorbeeld CE chauffeur en begeleiding door onze mentoren.

 

Talent4Service pakt het anders aan. Door middel van een praktijkgerichte opleiding en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor uitstekende medewerkers, waarmee ook uw bedrijf weer kan groeien. 


quote jeroen 111925111785

Alles begint met goede afspraken

 

Het succesvol invullen van de vacatures gebeurt altijd samen met u als opdrachtgever. Wij investeren in de opleiding en begeleiding daarom is het óók in ons belang dat de juiste mensen bij u starten en slagen. Wij verzekeren u dus ook dat wij alle zeilen bijzetten om uw project tot een succes te maken!


Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar personeel? Neem dan contact op met Jorien Wesseling via 085 020 7640 of . Wilt u liever dat wij contact opnemen met u? Laat dan uw gegevens achter.

Laat uw gegevens achter


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×
Momentje...

Bedankt voor uw gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.