Vervoer & Logistiek

2. Donkere man voor taxibus 111927456612

Ben jij gemotiveerd, leergierig en zou je graag willen werken in de vervoer & logistiek? Heb je niet de juiste papieren, ontvang je momenteel een uitkering of ben je 50-plusser en heb je moeite met het vinden van een baan? Dan maken wij graag kennis met je!

 

Jouw sollicitatie 

Als je reageert op één van onze vacatures nemen wij telefonisch contact met je op om kennis te maken. Zien wij een goede aansluiting tussen jou en de vacature? Dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt of je de baan krijgt.

 

Persoonlijke begeleiding en contact

 

Wij vinden goede begeleiding en persoonlijke contact ontzettend belangrijk. Vanaf je inwerkperiode word je persoonlijk begeleid door een teammentor van Talent4Service. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, kun je altijd terecht bij jouw teammentor of onze Front Office. 

 

Onze opleidingen

 

Heb je nog niet de juiste papieren die nodig zijn voor jouw nieuwe baan? Dan regelen wij de opleiding voor jou. Deze opleiding is precies aangepast aan de functie waarin jij gaat starten. Wij verzorgen deze in samenwerking met erkende, private opleiders.

 

Wil jij werken in de Vervoer & Logistiek? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina