Onze opleidingen

Talent4Service 7984 111984197274

Opleiding op maat 

Ga je bij Talent4Service aan de slag, dan krijg je altijd een opleiding op maat. Deze training is precies aangepast aan de functie die je krijgt bij de opdrachtgever. Zo krijg je in de meeste gevallen een kortdurende maar intensieve technische training, gevolgd door een meeloopstage. De meeste opleidingstrajecten zijn binnen 4 tot 10 weken afgerond.


Ga je bij Talent4Service aan de slag, dan krijg je altijd een opleiding op maat. Deze training is precies aangepast aan de functie die je krijgt bij de opdrachtgever.

Zeer praktijkgericht 

Wij verzorgen deze opleidingstrajecten in samenwerking met erkende private opleiders, zoals ElzTec technische opleidingen. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een ROC-opleiding. Je bent sneller klaar, en de opleiding sluit beter aan bij de praktijk. En: je krijgt les in kleine groepen met andere gemotiveerde zij-instromers zoals jij.

 

Ondertussen haal je allerlei certificaten waarmee je uiteindelijk een BBL-diploma (Beroepsbegeleidende leerweg) kunt halen. Zo'n MBO-diploma is van grote waarde op de arbeidsmarkt en kan je weer verder helpen bij de volgende stap in je loopbaan. 

 

Geen eigen investering

Je training of opleiding kost jou geen geld. Dankzij de afspraken die wij hebben gemaakt met gemeenten en UWV kun jij je opleiding volgen met behoud van je uitkering. Ook je reiskosten naar de trainingslocatie worden door ons vergoed. Heb je je opleiding met succes afgerond, dan krijg je een contract. Vanaf dat moment ga je uit de uitkering en ontvang je een salaris van Talent4Service.

 

Deze zogenaamde 'scholingsvrijstelling', waarbij je opgeleid wordt met behoud van uitkering, duurt meestal 2 tot 3 maanden. Dit wisselt per project en opdrachtgever. Tijdens jouw sollicitatieproces hoor je van de recruiter hoe dit er voor jou precies uit komt te zien.

 

Opleidingsovereenkomst 

De opleiding zelf kost jou dus nooit geld. Wel maken we van tevoren goede afspraken door middel van een opleidingsovereenkomst. Deze duurt een jaar; ga je binnen dat jaar zelf uit dienst. dan heb je een terugbetalingsverplichting voor (een deel van je) opleiding.

  

Goede begeleiding door ervaren monteurs

Niemand weet beter hoe het er in de praktijk aan toe gaat dan de monteurs die al werken bij de opdrachtgever. Daarom zijn zij ook degenen die je begeleiden tijdens het praktijkgedeelte van je opleiding, je meeloopstage. Zo leer je uit eerste hand alles wat je moet weten om succesvol te kunnen worden in je nieuwe baan!


Talent4Service monteur Slimme Meters BAM