Onze opleidingen

Gilbert in magazijn 111978408963

Opleiding op maat 

Ga je bij Talent4Service aan de slag, dan krijg je altijd een opleiding op maat. Deze is precies aangepast aan de functie die je krijgt bij de opdrachtgever. Zo krijg je in de meeste gevallen een kortdurende maar intensieve technische opleiding, gevolgd door een meeloopstage. De meeste opleidingstrajecten zijn binnen 4 tot 10 weken afgerond.

 

Zeer praktijkgericht 

Wij verzorgen de opleidingstrajecten in samenwerking met erkende, private opleiders zoals ElzTec technische opleidingen. Dit heeft veel voordelen; je bent sneller klaar en de opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Het grootste voordeel is dat je les krijgt in kleine groepen met andere gemotiveerde zij-instromers zoals jij.

 

Geen eigen investering

De opleiding kost jou geen geld. Dankzij de afspraken die wij hebben gemaakt met de gemeenten en UWV kun jij de opleiding volgen met behoud van je uitkering. Ook de reiskosten naar de locatie worden door ons vergoed. Heb je de opleiding met succes afgerond? Dan krijg je bij ons een contract. Vanaf dat moment ontvang jij salaris via Talent4Service. 

 

Opleidingsovereenkomst 

Voor dat de opleiding start maken we goede afspraken door middel van een opleidingsovereenkomst. Deze overeenkomst duurt een jaar; ga je binnen dat jaar zelf uit dienst? Dan heb je een terugbetalingsverplichting voor (een deel van) je opleiding. 

  

Goede begeleiding

De monteurs die al werken bij de opdrachtgever weten als geen ander hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Daarom zijn zij ook degene die je begeleiden tijdens het praktijkgedeelte van de opleiding en je meeloopstage. Op deze manier leer je alles wat je moet weten om succesvol te worden in jouw nieuwe baan!


Talent4Service monteur Slimme Meters BAM