Onze opleidingen

Gilbert in magazijn 111978408963

Opleiding op maat 

Ga je bij Talent4Service aan de slag, dan krijg je altijd een opleiding op maat. Deze training is precies aangepast aan de functie die je krijgt bij de opdrachtgever. Zo krijg je in de meeste gevallen een kortdurende maar intensieve technische training, gevolgd door een meeloopstage. De meeste opleidingstrajecten zijn binnen 4 tot 10 weken afgerond.


Zeer praktijkgericht 

Wij verzorgen deze opleidingstrajecten in samenwerking met erkende private opleiders, zoals ElzTec technische opleidingen. Dit heeft veel voordelen;  je bent sneller klaar en de opleiding sluit beter aan bij de praktijk. En: je krijgt les in kleine groepen met andere gemotiveerde zij-instromers zoals jij.

 

Geen eigen investering

Je training of opleiding kost jou geen geld. Dankzij de afspraken die wij hebben gemaakt met gemeenten en UWV kun jij je opleiding volgen met behoud van je uitkering. Ook je reiskosten naar de trainingslocatie worden door ons vergoed. Heb je je opleiding met succes afgerond, dan krijg je een contract. Vanaf dat moment ga je uit de uitkering en ontvang je een salaris van Talent4Service.

 

Opleidingsovereenkomst 

De opleiding zelf kost jou dus nooit geld. Wel maken we van tevoren goede afspraken door middel van een opleidingsovereenkomst. Deze duurt een jaar; ga je binnen dat jaar zelf uit dienst. dan heb je een terugbetalingsverplichting voor (een deel van je) opleiding.

  

Goede begeleiding

Niemand weet beter hoe het er in de praktijk aan toe gaat dan de monteurs die al werken bij de opdrachtgever. Daarom zijn zij ook degenen die je begeleiden tijdens het praktijkgedeelte van je opleiding, je meeloopstage. Zo leer je uit eerste hand alles wat je moet weten om succesvol te kunnen worden in je nieuwe baan!


Talent4Service monteur Slimme Meters BAM