Techniek

Het is geen geheim dat de krapte op de arbeidsmarkt in de techniek alleen maar toeneemt. Het is lastig om gekwalificeerd personeel te vinden. Blijft u zoeken naar iets wat er niet is? Juist ja; zij-instromers!

 

Om het tekort van goed opgeleide vakmensen in de technische sector op te vangen zijn er vier zaken volgens ons van groot belang:

 

  1. De sector moet attractiever gemaakt worden zodat meer MBO-studenten kiezen voor een technische opleiding.
  2. Door het creëren van meer instroomfuncties kunnen aspirant-technici laagdrempelig instromen.
  3. Ervaren technici moeten ruimte krijgen om door te groeien, zodat er ruimte ontstaat voor instroomfuncties.
  4. Bewust ruimte geven aan ervaren technici om coaching vaardigheden op te doen zodat deze vaardigheden kunnen worden ingezet voor de begeleiding van zij-instromers.

 

Talent4Service pakt het anders aan. Door middel van een praktijkgerichte opleiding en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor uitstekende monteurs, waarmee ook uw bedrijf weer kan groeien. 


quote jorien 111925209684

Alles begint met goede afspraken

 

Het succesvol invullen van de vacatures gebeurt altijd samen met u als opdrachtgever. Wij investeren in de opleiding en begeleiding daarom is het óók in ons belang dat de juiste mensen bij u starten en slagen. Wij verzekeren u dus ook dat wij alle zeilen bijzetten om uw project tot een succes te maken!

 

Onze opdrachtgevers

 

De afgelopen jaren hebben we een heleboel opdrachtgevers blij mogen maken met nieuwe monteurs. Wij werken onder andere met; 


onze opdrachtgevers 111925897275

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar personeel? Neem dan contact op met Jorien Wesseling via 085 0202 060 of . Wilt u liever dat wij contact opnemen met u? Laat dan uw gegevens achter.

Laat uw gegevens achter


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×
Momentje...

Bedankt voor uw gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.