Blog
NIEUWS | Talent4Service behaalt Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) Jorien Wesseling

NIEUWS | Talent4Service behaalt Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)


Afgelopen week heeft Talent4Service het PSO-certificaat mogen ontvangen, een trots moment! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Talent4Service op kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Socialer Ondernemen met onze opdrachtgevers

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan het werk te helpen. Dit doet Talent4Service niet alleen door intern werkplekken te faciliteren, maar ook door sociaal te ondernemen met opdrachtgevers. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

 

Niveaus van de PSO-certificering

De PSO kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Talent4Service is gecertificeerd op Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO? Kijk dan op www.pso-Nederland.nl


PSO 111922159622

Deze pagina delen:  


Geef een reactie