Ons verhaal

De directie van Talent4Service over haar missie:


Media

Iedereen doet mee. Met deze missie is Talent4Service in 2016 begonnen.

Wij willen graag duurzame - echte banen -creëren voor zij-instromers in de techniek. Het verbaast ons elke dag weer dat ondanks de dalende werkloosheid er nog steeds 1 miljoen mensen langs de kant staan in Nederland. Dit vinden we echt onaanvaardbaar.

 

Er zitten nog veel mensen thuis die op zoek zijn naar een baan en die ook graag willen en kunnen werken in de techniek. Wij helpen hen aan echte banen bij onze opdrachtgevers in de techniek.

De kandidaten hebben nog niet altijd de geldige certificering, maar daar hebben wij een oplossing voor: we leiden ze gewoon zelf op. Met iets meer aandacht zorgen we voor de medewerker van de  toekomst binnen de sector techniek. 


Het verbaast ons elke dag weer dat ondanks de dalende werkloosheid er nog steeds 1 miljoen mensen langs de kant staan in Nederland. Dit vinden we echt onaanvaardbaar.

Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat we inmiddels 160 nieuwe medewerkers hebben laten instromen en bijna 40 tevreden opdrachtgevers hebben. Opdrachtgevers die ons concept ondersteunen maar bovenal een nieuwe weg hebben gevonden in de krappe arbeidsmarkt.

 

Dit is goud waard! Verlaat de ‘veilige’ schijnveiligheid van het cv, kijk naar talent, naar hobbymatige ervaring en zie het ontwikkelpotentieel van iemand. Geef een kans. U zult verrast zijn. Verrast over het potentieel, de weg die iemand heeft afgelegd, de huidige status en hetgeen er allemaal mogelijk is. Met aandacht en vertrouwen. Ook richting werkzoekenden zeggen we: wedden dat het lukt!

  

Jeroen Voswinkel & Jorien Wesseling

Directie Talent4Service