Ons verhaal

Talent4Service byMashaBakker 2956 111984380840

Talent4Service is op 1 januari 2016 van start gegaan. In eerste instantie met als doel om mensen die werkloos zijn duurzaam aan de slag te helpen in de klantenservice. Klantgericht denken en customer experience waren de domeinen waar Jorien Wesseling zich in de jaren daarvoor mee bezig heeft gehouden. Graag wilde zij gaan ondernemen, maar dan wel met een sociaal maatschappelijke betrokkenheid.

 

Voor de opdrachtgevers en de kandidaten het verschil maken, elke dag weer. Dat is wat Jorien drijft: “Voor mensen die een tijd uit het arbeidsproces zijn geweest is een omgeving waar ze veel vertrouwen krijgen erg belangrijk.”

 

Toen Jeroen Voswinkel haar benaderde om Talent4Service op te zetten, zei zij dan ook direct ja. Die eerste periode zijn wij druk bezig geweest om de naamsbekendheid van Talent4Service in de markt te vergroten en onze eerste opdrachtgevers te vinden. Bij de opdrachtgever Guidion zijn wij gestart met de instroom en opleiding van 15 Ziggo-monteurs. Dit waren de eerste stappen op het gebied van techniek en het detacheren van monteurs.

 

Dit beviel zo goed dat Talent4Service zich meer en meer is gaan richten op instapfuncties in de techniek zoals slimme meter monteurs, internetmonteurs en CV-monteurs. Door krapte op de arbeidsmarkt kunnen bedrijven de vakvolwassen monteur niet meer vinden en daarom staan ze steeds meer open om monteurs te gaan 'creëren'.

 

In 2017 is Jeroen Voswinkel volledig aan boord gestapt bij Talent4Service in de rol van operationeel directeur. Met Jorien als commercieel directeur hebben zij een goede rolverdeling te pakken. Zo heeft Talent4Service een mooie groei doorgemaakt in het afgelopen jaar. Op dit moment hebben wij bijna 150 monteurs in dienst, die werkzaam zijn bij meer dan 30 opdrachtgevers.


Op dit moment hebben wij bijna 150 monteurs in dienst, die werkzaam zijn bij meer dan 30 opdrachtgevers.

Met ons team van 13 mensen willen vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven elke dag het verschil maken voor onze monteurs en onze opdrachtgevers. Wij geloven dat iedereen een kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. Wil een kandidaat die kans aangrijpen, dan zullen wij alles op alles zetten om samen met hem of haar succesvol te worden. Onze werkwijze is daarbij te typeren als ondernemend, onorthodox en bewust van onze verantwoordelijkheid.

 

Jeroen Voswinkel & Jorien Wesseling

Directie Talent4Service


Talent4Service 8270 111984202292