Onze kandidaten

Talent4Service is een arbeidsintermediair die 50-plussers en werkzoekenden met een uitkeringsachtergrond begeleidt naar duurzame banen in de techniek.

 

In onze werkwijze staat opleiden en begeleiden centraal. Met de juiste begeleiding kan vrijwel iedere werkzoekende succesvol worden in een nieuwe baan. Door deze begeleiding op ons te nemen maken wij het voor werkgevers aantrekkelijker om in zee te gaan met onze kandidaten. 

 

Goede mensen? Wij kunnen ze wél vinden!

Ons werving- en selectieproces is anders ingericht dan bij andere werving- en selectiebureaus. Wij kijken verder dan alleen CV's en diploma's, naar de persoon achter de kandidaat. En naar het talent dat zij hebben. Wíllen werken en kúnnen werken, daar gaat het bij Talent4Service om.

 

Doordat wij veel ervaring hebben met deze doelgroepen kunnen wij als geen ander de kandidaat 'afpellen' en hen bieden wat zij nodig hebben. Zo prikken onze recruiters er makkelijk doorheen als een kandidaat een zekere afstand tot de arbeidsmarkt heeft. En kunnen wij dus wel die goede mensen vinden die anderen vaak over het hoofd zien. 


Bij Talent4Service krijgt u geen uitgebluste kandidaten op gesprek, maar alleen geschikte en gemotiveerde mensen!

Hobbels wegnemen om samen succesvol te kunnen worden

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de arbeidsmarkt weten wij hoe 50-plussers en zij-instromers wél succesvol kunnen worden in een nieuwe branche of rol. Ook weten wij welke hobbels we weg moeten nemen aan de kant van werkgevers en werkzoekenden om dit te kunnen realiseren.

 

Dankzij deze aanpak krijgt u als opdrachtgever veelal hele loyale mensen, die niet meer per se carrière hoeven te maken maar wel langdurig succesvol kunnen worden in hun nieuwe baan.