Onze werkwijze

Het begint met goede afspraken

De eerste stap naar een succesvolle invulling van vacatures zetten wij altijd samen met de opdrachtgever. Dat begint met het maken van goede afspraken: wat de werkgever van ons verwachten, en wat hebben wij van hen nodig om succesvol te kunnen zijn in een project?

 

Vaak is dit een kwestie van anders naar de dingen kijken en processen anders inrichten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat onze kandidaten nodig hebben om succesvol te kunnen worden in hun nieuwe functie. En kunnen wij de opdrachtgever daarover adviseren. Onze recuiters, HR-medewerkers en teamcoaches begeleiden hen gedurende het hele proces, en nemen zo eventuele hobbels die ontstaan gedurende het traject meteen weg. 


- "Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat onze kandidaten nodig hebben om succesvol te kunnen worden in hun nieuwe functie." -

Goede relaties geeft goede instroom

Sinds de oprichting in 2015 heeft Talent4Service laten zien succesvol te zijn in het bemiddelen van kandidaten naar echte banen. Doordat wij goede afspraken maken met werkgevers en vervolgens een opleiding en begeleiding op maat bieden, kunnen wij een veilige werkplek bieden aan kandidaten. Daarom werken zij graag samen met ons. Dit resulteert in een laag verloop, en dus stromen er maar weinig mensen terug naar een uitkering.

 

Voor onze ketenpartners is dit een belangrijke reden om samen te werken met Talent4Service. Dankzij deze samenwerking komen wij weer aan goede, gemotiveerde kandidaten die wij kunnen voorstellen aan de opdrachtgever. En is de cirkel weer rond!

 

Talent4Service draagt het risico

Wij investeren flink in de opleiding en begeleiding van kandidaten. Daarom is het óók in ons belang dat de juiste mensen starten en slagen bij een opdrachtgever. Het financiële risico ligt dus bij ons, en niet bij de opdrachtgever. Daardoor zijn zij sneller bereid om in zee te gaan met de kandidaten die wij voordragen. Kandidaten waar ze anders niet zo snel mee in aanraking zouden zijn gekomen. 

 

Zo krijgen kandidaten met een uitkeringsachtergrond echt een eerlijke kans op werk. Een doel dat aan de basis staat van alles wat wij doen bij Talent4Service!


Direct contact