Blog
Nico Denissen

"Werken bij Talent4Service voelt als thuiskomen!" Maak kennis met onze nieuwe teammentor Nico!


Hoi! Mijn naam is Nico Denissen en ik ben vanaf 1 maart vol enthousiasme gestart bij Talent4Service als teammentor. Hiervoor heb ik twee jaar als projectleider gewerkt binnen de houtbewerkingsbranche, maar hierin miste ik het contact met kandidaten, medewerkers en klanten. Ook heb ik ruim 12 jaar in de detacheringsbranche gewerkt waar ik te maken had met zeer uiteenlopende kandidaten, medewerkers en klanten. Het samenwerken met mensen en het onderhouden van de contacten was een gemis waarvan ik overtuigd ben dit terug te vinden bij Talent4Service.

 

Op 1 maart was alles nog normaal in Nederland en ben ik erg enthousiast van start gegaan met behulp van mijn collega’s. Ik denk dat er weinig mensen zo’n aparte start hebben meegemaakt, want na amper twee weken sloeg de coronacrisis toe en was ik opeens vanuit huis aan het werk. Samen met de andere teammentoren zijn we ons gaan focussen om in deze bijzondere periode onze medewerkers tijdelijk te herplaatsen. Gelukkig hebben we hierin een aantal kleine successen kunnen boeken.


"Het samenwerken met mensen en het onderhouden van de contacten was een gemis waarvan ik overtuigd ben dit terug te vinden bij Talent4Service."

Naast het herplaatsen van onze monteurs ben ik ook gaan schilderen in ons nieuwe kantoorpand. In deze tijd moeten we elkaar helpen en daarin draag ik graag mijn steentje bij. Dit komt mede doordat ik zo hartelijk welkom ben geheten bij Talent4Service. Daarnaast natuurlijk omdat ik in mijn proeftijd de kans heb gekregen toch te mogen starten en vorm te kunnen en blijven geven aan mijn functie.

 

Werken bij Talent4Service voelt als thuiskomen. Mijn dank daarvoor is groot en ik ben dan ook meer dan bereid om mezelf voor de volle 100% te geven voor welke klus dan ook, zodat we na deze bijzondere tijd weer fris van start kunnen gaan en een geweldig verbonden team kunnen worden!Deze pagina delen:  


Geef een reactie