Huismeesterdiensten

Als VvE beheerder of woningcorporatie wil je natuurlijk dat de woonomgeving er te allen tijde netjes bij staat. Alles moet naar behoren functioneren en naar wens zijn. Het verrichten van klein onderhoud is dan ook van wezenlijk belang. Het gaat immers om de tevredenheid van de bewoners. Als er een deur niet goed sluit, moet dit snel en correct opgelost worden.

 

Veel VvE beheerders en woningcorporaties besteden klein onderhoud veelal uit aan aannemers. Talent4Service ziet dat er behoefte is aan een snellere en goedkopere dienstverlening met een vast aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht voor de bewoners. Om deze wens in vervulling te brengen hebben wij een dienstverlening opgezet, namelijk de Huismeesterdiensten. Meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op www.huismeesterdiensten.nl.


banner huismeesterdiensten 111902895980

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar huismeesters? Neem dan contact op met Jorien. Wesseling via 085 0202 060 of jorien@talent4service.nl. Wilt u liever dat wij contact opnemen met u? Laat dan uw gegevens achter.


Laat uw gegevens achter


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×
Momentje...

Bedankt voor uw gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.