Hoe werken wij?

Talent4Service doet dingen anders. Wij zijn geen uitzendbureau waar je elke week op een nieuwe klus wordt gezet. Ons doel is om jou duurzaam aan het werk te helpen. Daarbij krijg je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. En dat doen wij met een team dat jouw belangen net zo voorop stelt als die van de opdrachtgever. Pas als jullie allebei tevreden zijn, zijn wij dat ook!


Visual sollicitatieproces definitief zonder kader 111984371922

Werving en selectie

Wij zoeken altijd naar de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Als je reageert op één van onze vacatures, dan bellen wij je altijd eerst om kennis te maken. Zien wij een goede aansluiting tussen jou en de vacature, dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk of je de baan krijgt. Natuurlijk begeleiden wij je zorgvuldig in dit proces. 

 

Je eigen teammentor

Wij vinden een goede begeleiding ontzettend belangrijk. Tijdens je inwerkperiode, maar ook daarna, word je daarom begeleid door een teammentor van Talent4Service. Hij zorgt er voor dat alles soepel verloopt op en rondom de werkvloer. Ook heeft hij regelmatig contact met jouw opdrachtgever. En als je zelf vragen hebt, kun je altijd bij hem terecht.

 

Trainingen en opleidingen

Je baan bij Talent4Service begint in vrijwel alle gevallen met een opleidingstraject. Dat betekent dat je een tot drie maanden wordt opgeleid en stage gaat lopen met behoud van uitkering. Zo zorgen wij er voor dat je de training of opleiding krijgt die je nodig hebt om succesvol te worden in jouw nieuwe baan. Hier lees je alles over onze trainingen en opleidingen.


Wij zijn jouw werkgever

Je gaat aan de slag voor een van onze opdrachtgevers, maar komt in dienst bij Talent4Service. Je draait dus wel volledig mee in de planning en organisatie van de opdrachtgever, maar met vragen over je contract, salaris of toekomstmogelijkheden kun je bij ons terecht. Wel zo prettig, want het team van Talent4Service kent jou al. Tijdens het jaar organiseren wij bij Talent4Service meerdere momenten met de medewerkers, zoals de kerstborrel en zomer-BBQ. Zo leer jij ook ons steeds beter kennen!

 

Goede arbeidsvoorwaarden

Als je in dienst gaat bij Talent4Service krijg je gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan vakantiedagen, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte. 

 

Persoonlijk contact

Op je werkgever moet je kunnen bouwen. Persoonlijk contact vinden wij dan ook heel belangrijk. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons terecht. Het team van Talent4Service is goed bereikbaar en kent jou persoonlijk. Voor ons zijn werknemers geen dossiers, maar mensen met een verhaal!


"Talent4Service werkt ├ęcht anders dan andere bureaus. Hun persoonlijke benadering is uniek. Ik heb tijdens het hele sollicitatie- en opleidingstraject steeds het gevoel gehad dat ze mij als persoon echt kennen!" - John (61), monteur Slimme Meters