Hoe werken wij?

Talent4Service doet dingen anders. Wij zijn een arbeidsintermediair voor talenten in de techniek, maar je krijgt méér dan alleen een baan. We leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk.


Talent4Service 2434 111977029954

Werving en selectie

Als je reageert op één van onze vacatures, dan bellen wij je altijd eerst om kennis te maken. Zien wij een goede aansluiting tussen jou en de vacature, dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk of je de baan krijgt. 

 

Training en opleiding

Je baan bij Talent4Service begint in vrijwel alle gevallen met een opleidingstraject. Dat betekent dat je een tot drie maanden wordt opgeleid en stage gaat lopen met behoud van uitkering. Wij zorgen er voor dat je krijgt wat je nodig hebt om succesvol te worden in je baan. 

 

Je eigen teammentor

Wij vinden een goede begeleiding ontzettend belangrijk. Tijdens je inwerkperiode, maar ook daarna, word je daarom begeleid door een persoonlijke teammentor van Talent4Service.


Wij zijn jouw werkgever

Je gaat aan de slag voor een van onze opdrachtgevers, maar komt in dienst bij Talent4Service. Met vragen over je contract, salaris of toekomstmogelijkheden kun je bij ons terecht.

 

Persoonlijk contact

Bij Talent4Service vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons terecht. Voor ons zijn werknemers geen dossiers, maar mensen met een verhaal!