Hoe werken wij?

Talent4Service doet dingen anders. Wij zijn een arbeidsintermediair voor talenten in de techniek. Je krijgt bij Talent4Service méér dan alleen een baan. We leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk!


Talent4Service 2434 111977029954

Werving en selectie

Als je reageert op één van onze vacatures nemen wij telefonisch contact met je op om kennis te maken. Zien wij een goede aansluiting tussen jou en de vacature? Dan ga je persoonlijk in gesprek met een van onze recruiters. Uiteindelijk stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt of je de baan krijgt. 

 

Training en opleiding

In vrijwel alle gevallen begint jouw baan bij Talent4Service met een opleidingstraject. Dat betekent dat je één tot drie maanden wordt opgeleid en stage gaat lopen met behoud van uitkering. Wij zorgen er voor dat je krijgt wat je nodig hebt om succesvol te worden in jouw nieuwe baan. 

 

Je eigen teammentor

Wij vinden goede begeleiding ontzettend belangrijk. Je wordt daarom vanaf je inwerkperiode, maar ook daarna, persoonlijke begeleid door een teammentor van Talent4Service.


Wij zijn jouw werkgever

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers maar komt in dienst bij Talent4Service. Als je vragen hebt over je contract, salaris of toekomstmogelijkheden kun je bij ons terecht. 

 

Persoonlijk contact

Bij Talent4Service vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons terecht. Werknemers zijn voor ons geen dossiers maar mensen met een verhaal!