Blog
Morena Spierings

#SUCCESVOLAANDESLAG | Manager John over Ibrahim bij onze opdrachtgever Feenstra


John van de Moosdijk is vestigingsmanager van Feenstra Eindhoven. In oktober 2019 maakte hij kennis met Ibrahim. Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar zijn ervaringen met Ibrahim het afgelopen jaar en hierover spraken we met John.

 

“Feenstra Eindhoven heeft wel eens gebruik gemaakt van uitzendbureaus maar deze samenwerkingen waren niet succesvol. Ondanks dat Talent4Service géén uitzendbureau is was ik in het begin vrij sceptisch over de samenwerking. Na een maand werven kreeg ik verschillende profielen binnen waaronder dat van Ibrahim. Deze wekte mijn interesse dus nodigde ik hem en zijn teammentor bij Talent4Service uit voor een gesprek.”


"Ik ben tevreden over de samenwerking!"

John beschrijft Ibrahim anders als andere monteurs. “Het is mooi om te zien welke ontwikkeling Ibrahim heeft doorgemaakt. Hij kwam onzeker binnen en de start liep niet helemaal soepel maar al snel werd duidelijk dat Ibrahim erg toegewijd en leergierig is. Ook is hij het afgelopen jaar gegroeid in communicatie. Ibrahim was erg gesloten maar hier zit steeds meer verbetering in.” De BBL opleiding die Ibrahim is gaan volgen gaat ook goed. “Ik ben nog niks negatiefs gehoord, dus dat gaat allemaal goed.”

 

Ook waren wij natuurlijk benieuwd naar de ervaring met Talent4Service. “De samenwerking gaat goed. Door de corona is de werving van nieuwe monteurs tijdelijk stil komen te staan maar de huidige monteurs van Talent4Service die nu bij ons aan het werk zijn doen het goed. Regelmatig heb ik contact met teammentor Nico. Ik ben tevreden over de samenwerking!”Deze pagina delen:  


Geef een reactie