Veelgestelde vragen - werkgevers

Met wat voor doelgroepen werken jullie?

Wij werven kandidaten met verschillende uitkeringsachtergronden: WW, Wajong, WIA/WAO, bijstand etc. Belangrijk voor ons is dat onze kandidaten willen en kunnen werken, en dat zij technische affiniteit hebben.

 

Er bestaan veel vooroordelen over de mensen uit deze doelgroepen.  Wij verzekeren u dat wij enkel hele capabele mannen en vrouwen werven met technische affiniteit die graag weer aan de slag willen. Kijk anders even het filmpje van André, dan snapt u wat wij bedoelen:


Media

Werkt Talent4Service voor opdrachtgevers door heel Nederland?

Ja, wij hebben inmiddels 36 opdrachtgevers door heel Nederland, van Groningen tot Zuid-Limburg. En ons netwerk aan opdrachtgevers breidt steeds verder uit!

Kunnen jullie wel goede kandidaten werven in deze krappe arbeidsmarkt?

Jazeker, dat lukt ons zeer goed. Wij maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers over de instroom en de productiviteiteisen op de korte en lange termijn. Onze kandidaten weten dat wij werken met goede opdrachtgevers die voor hen openstaan.

 

Ook bieden wij hen een opleiding en begeleiding vanuit onze mentoren. Door deze aanpak willen onze kandidaten graag via ons bemiddeld worden bij onze opdrachtgever. Uiteindelijk gaat het om de monteur die zich zal gaan ontwikkelen waar de opdrachtgevers lange tijd plezier van zullen hebben.

 

Ook dragen de volgende factoren bij aan onze resultaten:

  • Wij hebben een bewezen succesvol online wervingsplatform
  • Wij hebben goede contacten bij gemeenten en UWV’s. Talent4Service heeft een landelijk convenant met het UWV.
  • Wij zijn actieve samenwerkingspartner van OTIB, Uneto VNI, opleiders en andere branche-autoriteiten.

 

Wat voor soort opleidingen bieden jullie?

Dit is afhankelijk van in welke functie de monteurs gaan starten. Enkele voorbeelden:

  • Monteur slimme meters & (VOP) monteur krijgen de opleidingen BEI & VIAG;
  • Internetmonteurs volgen de HFC-opleidingen;
  • Glasvezelmonteurs krijgen een SECT-opleiding;
  • CV-monteurs volgen de opleiding warmte-installatietechniek.


Onze opleidingen worden altijd georganiseerd in samenspraak met de opdrachtgever.  De monteurs van Talent4Service hebben altijd hun VCA-certificering.

Leveren jullie ook de busjes, kleding en gereedschappen?

Dit kunnen wij zeker verzorgen. Talent4Service heeft inmiddels een vast netwerk aan leveranciers opgebouwd. Inmiddels hebben wij ongeveer 70 eigen busjes op de weg rijden. Uiteraard kunnen wij ook witte neutrale busjes verzorgen.


Busje zijkant 111984200717

Zijn jullie WAADI geregistreerd?

Jazeker: Talent4Service maakt gebruik van de backoffice-faciliteiten van HelloFlex People 200 BV, onder de naam Talent4Service diensten. Talent4Service diensten is NEN4400-1 gecertificeerd en voldoet daarmee ook aan de eisen die vanuit de CAO en/ of wet- of regelgeving worden gesteld.