Blog
NIEUWS | De eerste opleidingsklas VP- VIAG monteur gaat van start! Jorien Wesseling

NIEUWS | De eerste opleidingsklas VP- VIAG monteur gaat van start!


Behalve het bemiddelen van zij-instromers maken wij ons ook hard voor het (door)ontwikkelen van onze monteurs. Voorbeelden hiervan zijn van VOP- naar VP-monteur of van installatie- naar servicemonteur. Natuurlijk willen niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers optimaal gebruik van de talenten van onze monteurs.

 

Concreet merken we dat er bij veel opdrachtgevers behoefte is aan van Vakbekwaam Persoon (VP) monteurs. 

Hiervoor leiden wij onze huidige VOP-monteurs, die minimaal 9 maanden in deze functie hebben gewerkt op tot VP-monteur volgens de gestelde eisen. Zo ontstaat er enerzijds een doorgroeimogelijkheid voor onze medewerkers en kan aan de andere kant onze opdrachtgever aan de slag met gekwalificeerd/gecertificeerd personeel!

 

Omdat Netbeheer Nederland eisen stelt op het gebied van ervaring en opleidingen houden wij hier aan de voorkant al rekening mee. Dat betekent dat wij al vroeg in het werving- en selectieproces direct toetsen of iemand een MBO2 opleiding heeft afgerond, zodat we iemand altijd de mogelijkheid kunnen bieden om door te groeien.

 

Talent4Service is samen met de opdrachtgevers aan het kijken welke monteurs mogen starten met de VP-opleiding. De eerst VP-opleidingsklas start 17 juni as. Heb je ook interesse in dit traject? Neem dan even contact met ons op. We denken dan graag met je mee voor de mogelijkheden!Deze pagina delen:  


Geef een reactie