Monteurs aangeboden

Monteurs per direct beschikbaar!

 

Momenteel hebben we een aantal uitgestroomde kandidaten die we graag in de spotlights willen zetten. Zij zijn veelal uitgestroomd wegens terugloop van werk bij de opdrachtgever en zijn dus nu per direct beschikbaar!

Hieronder laten we je kennismaken met medewerkers die door diverse oorzaken opnieuw beschikbaar zijn. Wij brengen graag aanbod en vraag bij elkaar.  


Welke opdrachtgever gaat binnenkort met één van deze kanjers een kop koffie drinken?

Robby Lobles - Telecom monteur - regio Rotterdam


Na de eerste kennismaking met Robby in 2017 hebben wij er geen moment over getwijfeld om hem op te leiden tot Telecom monteur. Robby is nu twee jaar werkzaam via ons bij Guidion en presteert daar goed. Hij weet als geen ander hoe hij klanten tevreden moet stellen en haalde altijd uitzonderlijk hoge klanttevredenheidsscores.


Wij hebben Robby leren kennen als een zeer handige en loyale werknemer. Hij is een rustige, aardige man die erg goed kan omgaan met de druk van een minimaal aantal tickets per dag.

Robby woont in Albrandswaard en is in regio Rotterdam op zoek naar een baan in de techniek voor 40 uur in de week. Van met zijn handen werken wordt Robby blij van.

 

Weet jij de perfecte rol voor Robby? Dan zou je hem heel blij maken met een kans op een nieuwe baan. Neem contact met onze recruiters op telefoonnummer 040 8200 815. Dan organiseren wij een kennismaking.

 

Hans Bergman - Telecom monteur - regio Noord Holland

 

In 2017 kwam Hans met ons in contact en is hij gestart als telecom monteur bij Centric. Al snel kwamen we erachter dat een functie als telecom monteur bij hem op het lijf is geschreven. Hans heeft bij ons met gemak alle opleidingen afgerond om Ziggo pakketten te installeren en heeft inmiddels al 2 jaar ervaring opgedaan in het werkveld.

 

We hebben Hans leren kennen als een rustige man die zijn werk serieus neemt. Hij werkt netjes en nauwkeurig en heeft een erg beleefde en goede werkhouding richting klanten. Dit heeft bij zijn vorige opdrachtgever geleid tot ontzettend hoge klanttevredenheidsscores.

 

Hans woont in Julianadorp en zoekt in regio Noord Holland een baan in de techniek voor 40 uur per week. Wil je kennismaken met Hans? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040 8200 815. Dan organiseren wij op korte termijn de kennismaking.