Monteurs aangeboden

Monteurs per direct beschikbaar!

 

Momenteel hebben we een aantal uitgestroomde kandidaten die we graag in de spotlights willen zetten. Zij zijn veelal uitgestroomd wegens terugloop van werk bij de opdrachtgever en zijn dus nu per direct beschikbaar!

Hieronder laten we je kennismaken met medewerkers die door diverse oorzaken opnieuw beschikbaar zijn. Wij brengen graag aanbod en vraag bij elkaar.  


Welke opdrachtgever gaat binnenkort met één van deze kanjers een kop koffie drinken?

Cok van der Sluijs - Telecom monteur - regio Rotterdam

 

Cok is technisch zeer goed onderlegd, dit in combinatie met zijn ruime kluservaring en zijn vriendelijke karakter, was voor Talent4Service meer dan voldoende aanleiding om hem in oktober 2018 op te leiden tot telecommonteur.

Bij ESAS heeft hij de opleiding tot telecommonteur met succes afgerond en is hij na een uitgebreid

inwerktraject zelfstandig aan de slag gegaan als Field Service Engineer.

Cok is een bijzonder klantvriendelijke man en rondt zijn werk bij klanten altijd keurig af. Door terugloop van de werkzaamheden is Cok zijn productiviteit niet volgens norm.


Talent4Service wil de afspraak die we met Cok maakte om hem te bemiddelen naar duurzaam werk graag nakomen, daarom zoeken we momenteel naar mogelijkheden voor Cok waar hij met zijn actuele kennis en ervaring aan de slag kan.


Cok van der Sluijs woont in Rotterdam en zoekt een baan in de techniek voor 40 uur in de week. 


Wil je kenismaken met Cok? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 040 8200 815. 

 

Ronald Bijker - Telecom monteur - regio Dordrecht

 

Na een uitgebreid opleiding- en inwerktraject van ruim 2 maanden is Ronald sinds het najaar van 2018 via Talent4Service werkzaam als Ziggo telecommonteur.


Hij is een ontzettende snelle leerling – pakt nieuwe theorie en praktijk erg rap op en is in staat om dit direct toe te passen in het werk – hij maakt zich zaken snel eigen. De opleiding tot telecommonteur heeft hij zonder enige problemen succesvol afgerond.


Ronald onderscheidt zich in de rol van telecommonteur door zijn bijzonder klantvriendelijke en

servicegerichte houding, zijn NPS scores zijn hoog. Hij is vriendelijk, maakt makkelijk contact en is een echte prater. Deze eigenschappen zorgen er daarentegen soms ook voor dat dit een punt van aandacht is, maar met de juiste aansturing vindt hij hierin de goede weg.

In zijn werk is hij bijzonder secuur en laat hij geen enkele klus incompleet of afgeraffeld achter – kwalitatief goed werk is waar hij voor staat! Ronald is op zijn best in een functie waarbij zowel klantcontact alstechnische werkzaamheden aan bod komen.


Ronald Bijker woont in Dordrecht en is op zoek naar een baan voor 40 uur in de techniek. 

Wil je kennismaken met Ronald? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040 8200 815. Dan organiseren wij de kennismaking. 

 

Robby Lobles - Telecom monteur - regio Rotterdam


Na de eerste kennismaking met Robby in 2017 hebben wij er geen moment over getwijfeld om hem op te leiden tot Telecom monteur. Robby is nu twee jaar werkzaam via ons bij Guidion en presteert daar goed. Hij weet als geen ander hoe hij klanten tevreden moet stellen en haalde altijd uitzonderlijk hoge klanttevredenheidsscores.


Wij hebben Robby leren kennen als een zeer handige en loyale werknemer. Hij is een rustige, aardige man die erg goed kan omgaan met de druk van een minimaal aantal tickets per dag.

Robby woont in Albrandswaard en is in regio Rotterdam op zoek naar een baan in de techniek voor 40 uur in de week. Van met zijn handen werken wordt Robby blij van.

 

Weet jij de perfecte rol voor Robby? Dan zou je hem heel blij maken met een kans op een nieuwe baan. Neem contact met onze recruiters op telefoonnummer 040 8200 815. Dan organiseren wij een kennismaking.

 

Hans Bergman - Telecom monteur - regio Noord Holland

 

In 2017 kwam Hans met ons in contact en is hij gestart als telecom monteur bij Centric. Al snel kwamen we erachter dat een functie als telecom monteur bij hem op het lijf is geschreven. Hans heeft bij ons met gemak alle opleidingen afgerond om Ziggo pakketten te installeren en heeft inmiddels al 2 jaar ervaring opgedaan in het werkveld.

 

We hebben Hans leren kennen als een rustige man die zijn werk serieus neemt. Hij werkt netjes en nauwkeurig en heeft een erg beleefde en goede werkhouding richting klanten. Dit heeft bij zijn vorige opdrachtgever geleid tot ontzettend hoge klanttevredenheidsscores.

 

Hans woont in Julianadorp en zoekt in regio Noord Holland een baan in de techniek voor 40 uur per week. Wil je kennismaken met Hans? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040 8200 815. Dan organiseren wij op korte termijn de kennismaking.